logo

Katrien Lenaerts


Hoe van A naar B

Over mij

Sinds jaren begeleid ik mensen op een gepassioneerde manier om in verbinding te komen met zichzelf of met anderen. Ik ondersteun hen in hun proces om van punt a (waar ze staan) naar punt b (waar ze willen staan) te geraken en ik help hen om deze beweging te verankeren. Dat geeft mij energie! Ik werk hierbij zowel met mensen rond levensvragen, familiale situaties alsook rond professionele vragen.

Mijn basisopleiding is vertaler, mensen helpen elkaar te verstaan. Doorheen de jaren is dit verder geëvolueerd naar mensen helpen zichzelf of elkaar te begrijpen. De afgelopen jaren heb ik me dan ook verder geschoold op het vlak van coaching en bemiddeling. Ik heb deelgenomen aan heel wat trainingen en cursussen rond persoonlijke ontwikkeling, personal en team coaching, onderhandelen alsook bemiddeling. In het bijzonder behaalde ik in 2012 het diploma “Familiaal Bemiddelaar” aan de KUL en ben ik erkend door de Federale Bemiddelingscommissie.

Ik vind het ook belangrijk om maatschappelijk mijn steentje bij te dragen. Daarom zet ik me sedert een aantal jaren ook vrijwillig in als burenbemiddelaar in de steden Leuven en Tienen. Concreet begeleid ik mensen om de communicatie met hun buren te herstellen. Zeer boeiend!

Ook mijn gezin is voor mij inspirerend! Ik ben getrouwd met Johan, wij hebben een nieuw-samengesteld met 5 puberende kinderen. Ik heb het geluk gehad om in mijn leven zelf een aantal moeilijke en ingrijpende situaties te kunnen overwinnen. Ik mag me dan ook als ervaringsdeskundige beschouwen op het vlak van het zoeken naar een evenwichtig leven met een kind met ASS alsook op het vlak van het uitbouwen van een gebalanceerd nieuw-samengesteld gezin. Deze uitdagingen hebben me de opportuniteit geboden om mensen nog beter te leren begrijpen en te begeleiden in het proces dat ze gewild of ongewild doormaken.

Ik kijk er naar uit om ook jou te helpen om sterker uit je eigen situatie te komen!

Katrien

Powered by CouchCMS